top of page

LUNCH

Op zoek naar een lekkere lunch op locatie? Met veel plezier en met oog voor detail maken we de lekkerste broodjes voor u klaar. Zo worden al onze biologische broodjes van bakker Carl Seigerd worden ruim belegd met bijvoorbeeld. huisgerookte zalm of een heerlijke boerenkaas uit de regio. Ook kunt u altijd rekenen op een verrassende topping. Zin in een fruitsalade, versgeperst sapje of quiche? Ook dat kan! Wij doen er alles aan om de perfecte lunch bij u af te leveren!

 

 

BORREL

Een borrel is natuurlijk niet compleet zonder hapjes! Ons borrel-assortiment is zeer divers: van smaakvolle liche snacks tot luxe hapjes. Voor elke gelegenheid is er wel iets passends te vinden! Informeer naar onze mogelijkheden. 

DINER

Een etentje met vrienden of familie en geen zin of tijd om te koken? Catering aan de Wetering verzorgt ook complete diners! In overleg kan er een drie- of meergangendiner worden samengesteld. Wij komen bij u thuis om te koken én nemen zelfs de vuile vaat mee. 

Zodat het enige wat u hoeft te doen, is genieten!

BBQ

Wat is er leuker dan genieten van het zonnetje en een lekkere barbeque? Een barbeque die van A tot Z verzorgd wordt door Catering aan de Wetering! Heerlijk mals vlees en vis, frisse salades en zelfgemaakte sausjes zitten in ons pakket en kunnen naar uw wens worden aangevuld. Informeer naar onze mogelijkheden.

bottom of page