Jeordy Jansen (1976) is eigenaar van Catering aan de Wetering:
 
"Mensen laten genieten van heerlijk eten; dat is  van jongs af aan mijn grote passie! En nog steeds; ik heb niet voor niks al meer dan 25 jaar ervaring in de keuken. Na de koksopleiding heb ik jarenlang als chefkok gewerkt bij de Utrechtse restaurants Het Grachtenhuys en De Artisjok. Mijn grote droom was echter om een eigen eetwinkel te hebben. Dit werd in 2009 gerealiseerd met eetwinkel Geniet op de Zadelstraat, een van de mooiste stukjes centrum van Utrecht als je het mij vraagt. Na zes jaar lang hier met heel veel plezier te hebben gewerkt, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die heb ik nu gevonden in mijn eigen cateringbedrijf. De mediterraanse keuken is mijn favoriet, en ik laat zeker ook ruimte over voor mijn Indonesische roots. Maar eigenlijk geldt vooral: u vraagt, ik maak! Want als u geniet, dan doe ik dat ook!"